Gastenboek

Wilt u iets vertellen over de praktijk? Dan kunt u een bericht plaatsen in ons digitale gastenboek. Dit bericht wordt dan zo spoedig mogelijk gepubliceerd.

De praktijk behoudt zich het recht voor reacties niet te plaatsen of te wijzigen. Bijvoorbeeld wanneer fatsoensregels worden overschreden of als de privacy of belangen van onze klanten of individuele medewerkers worden geschaad. Heeft u klachten over uw behandeling of suggesties voor het verbeteren van onze dienstverlening? Ga dan naar ons contact formulier

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

T.M. de Witt
Average rating:  
 20 reviews
 by J. Volkerink
Super vakbekwame mondhygiënist en daarbij ontzettend aardig.

Nadat mijn tandarts na 22 jaar met pensioen ging, ben ik in de eerste instantie meegegaan naar de tandartsenpraktijk die zijn cliënten had overgenomen. Maar ik had hier al heel snel geen goed gevoel bij. Ik was geen client maar een “groot behandelplan” en er werd niet meegedacht in oplossingen.
Bewust op zoek gegaan naar een andere tandarts en een onafhankelijke mondhygiënist en deze heb ik met succes gevonden. Wat een ontzettende vakbekwame vrouw is Tania en daarbij ook ontzettend empathisch. Gezien het feit dat ik door mijn oude tandarts nooit ben verwezen naar een mondhygiënist (hij deed dit altijd zelf), was er nogal veel achterstallig onderhoud. Tania heeft een concreet behandelplan gemaakt en we zijn nu 3 behandelingen verder. Daarbij geeft ze veel adviezen mee en denkt met je mee. Kortom ik ben super tevreden, op naar de volgende behandeling.

 by M.el Hadouti
Mondhygienist is top

Tania zat eigenlijk vol voor dit jaar maar ze heeft toch tijd voor mijn gemaakt, ze is zelfs een half uur eerder begonnen dat kom je zelden tegen tegenwoordig. ben nu 3x geweest bij Tania ik kan niet anders zeggen het is een super mondhygienist. Ze neemt de tijd voor je en zegt eerlijk wat de stand van zaken is, En is ook heel aardige mens. Dus zoek je een mondhygienist dan moetje zeker hier komen.

 by Kronemeijer
Super eerste ervaring

Vandaag met toch wel wat angst vanuit de laatste behandeling bij een tandarts super goed en fijn geholpen, pijnloos en een duidelijk advies.
Voor iedereen een aanrader!

 by Bert
Ontspanning.

Al bijna 20 jaar ga ik om de 3 maanden naar Tania. Door haar behandelingen is de gezondheid van mijn gebit sterk verbetert. Bovendien is het fijn dat ik met veel vertrouwen in de stoel zit. Ik kan mij goed ontspannen omdat we elkaar al zo lang kennen en ze zeer deskundig werkt. Over 3 maanden mag ik weer.

 by Anonymous

Er moest bij mij veel gedaan worden zoals tandsteen weg halen en ik had ontstoken tandvlees. Door de professionele mondhygiëniste mevr.de wit ben ik pijnloos van de problemen af gekomen 🙂 ik ben erg tevreden, een aanrader voor iedereen die goed geholpen wil worden met de juiste behandeling en advies en voor de mensen die bang zijn voor tandarts / mondhygiëniste.

 by Anonymous

april 2018

Door een eerdere, niet prettige, ervaring bij een andere mondhygiëniste in Lelystad kwam ik gespannen binnen. Tania stelde me gerust: "Je kunt altijd nog voor een verdoving kiezen". Dit was echter niet nodig, de behandeling verliep soepel, af en toe een 'kletspauze' en totaal geen last gehad.

Top!! Volgende keer niet met 'loden schoenen' naar binnen.

 by Anonymous

Vandaag met mijn dochter van 9 voor het eerst naar de mond hygiëniste geweest. Er moest heel wat tandsteen verwijderd worden en daar was ze best wel bang voor. Tania nam uitgebreid de tijd om haar alles uit te leggen, en vooral om tot rust te komen en vertrouwen te krijgen. Het verliep heel gemoedelijk en er werd tussendoor zelfs gelachen! Ik ging met een blij meisje naar huis dat niet meer bang is voor al die apparaatjes en de volgende keer wel weer naar Tania wil.Een aanrader voor bange kindertjes!Fijn dat het zo relaxt verlopen is, dank je wel!

 by Anonymous

Vandaag voor het eerst geconfronteerd met Tania.

Ik ben erg bang voor pijn en doodsbang voor naalden.

Ging ook zwaar gestresst naae haar toe.Meteen gerustgesteld door Tania en op de stoel gaan liggen.

Tandvlees zwaar ontstoken en daardoor nog banger als normaal.

In het begin erg gestresst maar na een korte break om weer op adem te komen van 5 minuten weer verder gegaan.

Zo goed als niks van de behandeling gevoeld.

En ook geen angst om weer terug te gaan.

Spreekt een duidelijk plan af zodat je weet waar je aan toe bent.Zeker een aanrader.

 by Anonymous

Vandaag met lood in de schoenen voor het eerst naar Tania geweest voor verwijdering tandsteen onder het tandvlees.

Dankzij verdoving met creme praktisch geen pijn gehad. Ik gebruik bloedverdunners dus was bang voor een bloederige behandeling. Niets bleek minder waar. Tania werkte zeer kundig en voorzichtig.

Volgende keer ga ik zonder angst naar haar toe. Tania bedankt.

Trudy

 by Anonymous

Ik ben zo blij met Tania!

Vertelt goed wat ze gaat doen .Ze heeft geduld en begrip.

Uitstekende behandeling.Ik ben zo blij met Tania.Bedankt!

Nunzia

 by Anonymous

Ik was nog nooit bij een mondhygieniste geweest tot ik problemen kreeg met mijn tandvlees en daarvoor behandeld werd door mijn tandarts en daarna doorverwezen naar Tania, waar de puntjes op de i zijn gezet ! Super behandeld en weer met een stralende lach naar huis !! Bedankt !!

 by Anonymous

Ik was heel wat jaren geleden, al eens bij een mondhygieniste geweest En daar had ik geen prettige ervaringen mee! Maar na veel pijn in m'n mond (kon haast niet meer kauwen) moest het er toch van komen!

Ging dus met veel spanning, naar Tania.

Wat ben ik nu blij,het gaat nu veel beter!

SUPER, hoe ze mij heeft benaderd en behandeld!

Ik raad iedereen aan, die in deze situatie zit om naar Tania te gaan.

Dank je wel Tania!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»